Over Henna Bijoux

Dit is een tijdelijke huidvriendelijke henna tattoo, dat geen kleur achterlaat op de huid, omdat het wordt geplakt. Hierdoor is het een passende alternatief voor henna.

In 6 gemakklijke stappen zijn je handen versierd met een mooie henna design! Bij elke bestelling ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing met tips. 

Klik hier voor de instructies.

Langer dan 24 uur, als je de instructies zorgvuldig opvolgt! Daarnaast is het ook afhankelijk van een aantal factoren zoals de huidtype, het overmatig gebruik van zeep, het wrijven van de handen en het in contact komen met olie. Je kan er langer van genieten, als je het goed verzorgd, zoals niet wrijven, geen olie of desinfectiemiddel op het henna gebied, of te veel zeep. 

Ja dat kan zeker! De Henna Bijoux is waterbestendig, alleen adviseren wij wel om de eerste 2 uur contact met water te vermijden. Deze stap is namelijk erg essentieel als je langer van je Henna Bijoux wilt genieten! 

De Henna Bijoux is niet waterdoorlatend.

Maak gebruik van een wattenschijfje en een plantaardige- of babyolie of nagellakremover, plaats het voor 10 seconden op de Henna Bijoux en wrijf totdat de design weg vervaagt.

Ja zeker! De Henna Bijoux is namelijk gemaakt op basis van sojabonen. 

Over het algemeen kan je geen allergische reactie krijgen, tenzij je allergisch bent voor sojabonen.
Wij adviseren eerst om de bijgeleverde testers te gebruiken. In geval van een allergische reactie (zoals een tintelend gevoel, jeuk en/of roodheid), verwijder de tester met een plantaardige- of babyolie.

Maak geen gebruik van Henna Bijoux bij een allergische reactie. ​Bij twijfel over ernst van allergische reactie neem contact op met je huisarts. 

Ja zeker! Deze bestaan ook huid- & milieuvriendelijk en plantaardige bestanddelen. Hierdoor kun je op een veilige manier je handen mooi versieren met een zwarte henna design.
Pas over het algemeen wel op voor zwarte vloeibare “henna”, deze namelijk NIET huidvriendelijk, omdat het chemische stoffen (zoals PDD) bevat. Door deze chemische stoffen kan je hele erge allergische reacties tot brandwonden op de huid krijgen. 

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info