Garantie & klachten

Mocht je een klacht hebben over het geleverde Henna Bijoux en/of dienst, maak dan binnen 7 dagen je klacht kenbaar door een e-mail te sturen naar info@hennabijoux.nl met als onderwerp “klacht”. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en ons uiterst best te doen om het op te lossen. 

De Henna Bijoux’s worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Hiermee wordt voorkomen dat jouw Henna Bijoux beschadigd aankomt. Indien er toch sprake is van een beschadiging, meldt dit op dezelfde dag van ontvangst en stuur foto’s naar info@hennabijoux.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal dit kosteloos vervangen worden.  

Henna Bijoux geeft om haar gebruikers en haar producten. De producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en zijn huidvriendelijk. Daarnaast bestaat het uit milieuvriendelijke en plantaardige bestanddelen. Wij attenderen onze klanten om voor het aanbrengen van de Henna Bijoux de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door te nemen en om de bijgeleverde tester te gebruiken. Breng het product niet aan op de gevoelige huid of in de buurt van de ogen. Daarnaast is het niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 

De Henna Bijoux heeft geen THT, echter adviseren wij om binnen 12 maanden na aankoop het product te gebruiken. ​Het beste plek om de Henna Bijoux te bewaren is een droge en donkere plek. ​ 

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info